Werkwijze

Wanneer je graag algemeen advies of informatie wilt over onze producten en diensten, dan kun je natuurlijk ten alle tijde contact opnemen. Indien wenselijk plannen we adviseur in om langs te komen zodat we samen jouw wensen en mogelijkheden kunnen bekijken en bespreken.

Voor een projectmatige aanvraag, kun je rechtstreeks een aanvraag indien bij onze calculatieafdeling. Bij opdracht krijgt jouw project een projectleider toegewezen. Samen zorgen we ervoor dat alles tijdens de uitvoerfase zo voorspoedig mogelijk verloopt. De projectleider is jouw vaste aanspreekpunt voor de vragen en opmerkingen zolang het project loopt.

Ook na de oplevering van het project kun je uiteraard nog steeds een beroep doen op de diensten van DHW. De serviceafdeling van DHW is 24/7 bereikbaar, beschikt over gecertificeerd personeel en biedt een landelijke dekking. Ook bestaat er de mogelijkheid om middels een onderhoudscontract het onderhoud van de producten voor een vast bedrag per jaar volledig uit handen te geven.

Volg ons op social media: