Werkwijze

Wanneer u graag algemeen advies of informatie wilt over de producten en diensten van De Haan Westerhoff, dan kunt u natuurlijk ten alle tijde gewoon contact opnemen. Indien wenselijk komt er een projectadviseur van DHW bij u langs om samen met u de mogelijkheden te bekijken en te bespreken.
U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw projectmatige aanvraag rechtstreeks naar de calculatieafdeling van DHW te sturen.

Wanneer uw project opdracht wordt bij DHW, dan wordt het project van de calculatieafdeling overgedragen aan een projectleider. De projectleider zal samen met u er zorg voor dragen dat alles tijdens de uitvoerfase zo voorspoedig mogelijk verloopt. Tijdens deze periode is en blijft dezelfde projectleider uw rechtstreekse aanspreekpunt voor al uw vragen en opmerkingen over het project.

Ook na de oplevering van het project kunt u uiteraard nog steeds een beroep doen op de diensten van DHW. De serviceafdeling van DHW is 24/7 bereikbaar, beschikt over gecertificeerd personeel en biedt een landelijke dekking. Ook bestaat er de mogelijkheid om middels een onderhoudscontract het onderhoud van uw producten voor een vast bedrag per jaar volledig uit handen te geven.