Hulp nodig? 085 237 64 00
Planner (Drachten)

Planner (Drachten)

Onderdeel zijn van een enthousiast en gedreven team? Een baan waarin geen dag hetzelfde is? Niet bang om de lakens uit te delen? Ben je behulpzaam en sociaal? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

De Haan Westerhoff is een persoonlijke, klantgerichte en vakbekwame partner op het gebied van zonwering en rolluiken. Wij streven naar de beste service en kwaliteit voor zowel zakelijke als particuliere klanten door het hele land. Dit doen we vanuit zeven vestigingen, van Limburg tot Friesland. We zijn ambitieus en willen de beste van het land worden én blijven.

Wie ben jij?

Je bent een verantwoordelijk en enthousiast persoon die uitstekend overzicht kan bewaren. Je laat je niet snel van de wijs brengen en kunt goed omgaan met onverwachte situaties. Je werkt graag samen met je collega’s en neemt de leiding wanneer dat nodig is. Je helpt en denkt mee met klanten, monteurs en jouw directe collega’s. Je weet snel genoeg waar de behoeftes en verwachtingen liggen en kunt hier goed op inspelen.

De mens staat bij ons altijd voorop,
we
overtreffen hun verwachting.
Dat begint bij
werkplezier.

Wat ga je doen?

Je houdt je voornamelijk bezig met het plannen van monteurs in jouw eigen rayon. Je stuurt de monteurs aan en bewaakt en controleert de planning. Spoedklus tussendoor? Geen probleem, je gooit de planning om zorgt ervoor dat deze weer rond komt. Je hebt veel contact met klanten over lopende orders, doorlooptijden en transporten. Je houdt levertijden in de gaten en past jouw planning hierop aan. Je overlegt veel met jouw collega’s en zoekt samen naar oplossingen voor geconstateerde afwijkingen. Verbetervoorstellen zijn van harte welkom! Je schiet te hulp bij andere rayons wanneer dit nodig is. 

Wat vragen we nog meer van je?

  • Fulltime beschikbaarheid
  • Een relevante HBO opleiding
  • Enige ervaring hebt op het gebied van planning
  • Wanneer je kennis van producten hebt, heb je een streepje voor
  • Je kunt goed omgaan met ICT toepassingen
  • Je hebt geen moeite om prioriteiten te stellen
  • Goede communicatievaardigheden, mondeling én schriftelijk
  • Flexibel en gemotiveerd bent!

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende en veelzijdige functie. Je krijgt de mogelijkheid om je ontwikkelen. Je komt op een gezellige en fanatieke afdeling terecht in een pas vernieuwde werkomgeving. Je kunt rekenen op een uitstekend salaris met goede voorwaarden. Wij willen jouw verwachtingen overtreffen door samen in gesprek te gaan.

Reageren?

We horen ook graag wat jij van ons verwacht en wie jij bent. Voel jij een match? Laten we kennismaken! Stuur je motivatie en CV naar personeelszaken@dhwz.nl.

Wil je snel gaan, ga alleen.

Wil je ver komen, ga samen.