Werkwijze

Wanneer u geïnteresseerd bent in de producten of diensten van De Haan Westerhoff, dan kunt u het beste een bezoek aan één van de showrooms brengen. Hier krijgt u een goed beeld van alle producten en de bijbehorende mogelijkheden. De deskundige adviseurs van DHW kunnen u dan gelijk ook vrijblijvend informeren en waar nodig adviseren.
Vat u dit vooral niet te licht op. Het aanschaffen van zonwering en/of kunststof kozijnen is een investering waar u jarenlang plezier van wilt hebben. U wilt achteraf geen spijt krijgen van het maken van een verkeerde keuze.

Indien wenselijk kunt u in de showroom ook geheel vrijblijvend een prijsopgave opvragen. Om een zo realistisch mogelijke richtprijs te ontvangen kunt u het beste zelf alvast thuis globaal de maatvoering bepalen. Uiteraard komt er voor het bepalen van de exacte maatvoering en de definitieve prijs altijd eerst een inmeter van DHW bij u langs.

Wanneer u een definitieve keuze heeft gemaakt worden de producten door DHW besteld. De levertijd verschilt per type product. Wanneer uw producten bij DHW afgeleverd worden ontvangt u bericht van de planning voor het maken van een montage afspraak, mits u hier natuurlijk voor heeft gekozen.

De montage geschiedt door ervaren en gecertificeerde monteurs van DHW. Pas als u tevreden bent, zijn zij het ook. Na de oplevering heeft u, afhankelijk van de gekozen producten, een periode van garantie op zowel het product als de montage.