Werkwijze

Wanneer je interesse hebt in één van onze producten, kun je het beste een bezoek brengen aan één van onze  showrooms. Hier krijg je een goed beeld van alle producten en de mogelijkheden. Onze adviseurs kunnen je direct vrijblijvend adviseren en informeren. Het aanschaffen van zonwering is een investering waar je jarenlang plezier van wil hebben. De juiste keuze maken is daarom erg belangrijk. Om deze reden zien we je graag in onze showroom, zodat we je goed kunnen informeren om tot de juiste keuze te komen.

Indien wenselijk kunnen we je in de showroom direct voorzien van een vrijblijvende offerte. Om een zo realistisch mogelijke richtprijs te ontvangen kun je het beste zelf thuis globaal de maatvoering opnemen en een aantal foto’s maken. Uiteraard komen we, voor het bepalen van de exacte maatvoering en de definitieve prijs, altijd eerst bij jou thuis.

Wanneer je een definitieve keuze hebt gemaakt gaan we over tot bestellen. De levertijd verschilt per type product. Wanneer je producten bij DHW afgeleverd zijn nemen we contact op. We plannen dan een montageafspraak of een bezorgafspraak. Afhalen behoort ook tot de mogelijkheden.

De montage wordt uitgevoerd door ervaren en gecertificeerde monteurs van DHW. Pas als jij tevreden bent, zijn wij het ook. Na de oplevering heb je, afhankelijk van de gekozen producten, een periode van garantie op zowel het product als de montage.

Volg ons op social media: