Hier wordt iedereen blij van!

Regelmatig hebben we toffe acties waarvan je flink kunt profiteren. Hou hiervoor onze sociale media in de gaten, zodat je als eerste op de hoogte bent. Of kom gewoon langs, de koffie staat altijd klaar.

Actuele acties

Luxe wijnpakket cadeau

Bij de aanschaf van een lamellendak ontvang je van ons tijdelijk een luxe wijnpakket! Dit pakket is de perfecte toevoeging voor een lange avond genieten onder jouw nieuwe terrasoverkapping.

Het verschil tussen beide modellen is de optie om de lamellen naast dat ze op hun plaats kantelen ook nog volledig naar één kant kunnen om optimaal te genieten van de zon. Het openschuiven van de lamellen is een extra optie bij het lamellendak B600 S.

B200 XL aanvragen
B600 S aanvragen

De actie loopt van 14 april tot en met 24 april en is geldig bij een Brustor B200 of B600 lamellendak.

Onze showroom

Neem vooral een kijkje in onze showroom waar je dit product kunt bewonderen en we jou van een passend advies kunnen voorzien. Wij zijn dé partner in zonwering. Bij ons kun je terecht voor alles op het gebied van zonwering!

Reguliere openingstijden

Lamellendak

Het lamellendak van Brustor is een absoluut pronkstuk. Door de kantelbare lamellen bepaal jij precies hoeveel zoninval je wilt. Dit multifunctionele product kun je naar wens uitbreiden. Denk bijvoorbeeld aan ingebouwde screens aan de zijkanten voor een behaaglijk gevoel, of voor (dimbare) ledverlichting of een terrasverwarmer.

Zie jij jezelf al zitten?

Offerte aanvragen

Volg ons op social media: