Kunststof kozijnen en deuren

Met kunststof kozijnen hoeft u nooit meer te schilderen. De kozijnen zijn onderhoudsarm, wat wil zeggen dat zo nu en dan schoonmaken volstaat als onderhoud. Kunststof kozijnen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten profielen. Zo kunt u voor een prachtig strak glad profiel kiezen, maar bijvoorbeeld ook voor een profiel met een houtnerf structuur die niet van echt hout te onderscheiden is.

Wanneer u meer wilt weten over de kunststof kozijnen van De Haan Westerhoff of graag deskundig advies wilt, dan kunt u het beste een bezoek aan één van de showrooms van DHW brengen. Bent u projectmatig geïnteresseerd dan kunt u het beste contact opnemen met de projectafdeling van DHW.

Ook voor kunststof kozijnen bent u voor zowel nieuwbouw als renovatie bij De Haan Westerhoff aan het juiste adres. Helemaal wanneer u geïnteresseerd bent in zowel kozijnen als zonwering heeft u aan DHW een betrouwbare partner en daarmee slechts één aanspreekpunt.

Kwaliteit en goede service staan bij DHW altijd voor op. De producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en er wordt alleen geleverd en gemonteerd onder de voorwaarden en garanties van de VMRG.

Brochures

Kijk voor meer informatie over producten van De Haan Westerhoff op onze brochurepagina. Hier vindt u alles over zonwering, rolluiken en kunststof- en aluminiumkozijnen.