Knikarmschermen

Knikarmschermen worden vooral veel toegepast bij openslaande deuren of boven het terras. Doordat het scherm een horizontale uitval heeft behoudt u namelijk een vrije doorloop onder het scherm.

Door de horizontale uitval wordt er een behoorlijke druk uitgeoefend op de ondergrond waarop het knikarmscherm is bevestigd. Een knikarmscherm is daardoor niet altijd in iedere situatie toepasbaar of zal gemonteerd moeten worden met bijvoorbeeld verlengde kapsteunen om de druk beter over de ondergrond te verdelen.

De knikarmschermen van De Haan Westerhoff worden op maat gemaakt. Niet elke maat of uitval is echter altijd mogelijk, dit verschilt per type knikarmscherm. Op de brochurepagina vindt u meer informatie over een groot aantal knikarmschermen met daarbij uitgebreide informatie over de mogelijke maatvoeringen, kleuren, bedieningsmogelijkheden, etc.

Wanneer u meer wilt weten over de knikarmschermen van De Haan Westerhoff of graag deskundig advies wilt, dan kunt u het beste een bezoek aan één van de showrooms van DHW brengen. Bent u projectmatig geïnteresseerd dan kunt u het beste contact opnemen met de projectafdeling van DHW.

Brochures

Kijk voor meer informatie over producten van De Haan Westerhoff op onze brochurepagina. Hier vindt u alles over zonwering, rolluiken en kunststof- en aluminiumkozijnen.