Hulp nodig? 085 237 64 00
Financiële Controller (Drachten)

Financiële Controller (Drachten)

Zijn financiën helemaal jouw ding? Weet jij je collega's te motiveren? Wil jij impact hebben met jouw financiële kennis op onze groeiende organisatie? Dan is deze functie geknipt voor jou!

Wie we zijn

DHW is een zonweringsbedrijf dat met 7 vestigingen actief is in heel Nederland. We leveren en monteren buiten- en binnen zonwering voor zowel B2B als B2C opdrachtgevers én zorgen voor het juiste onderhoud met onze eigen serviceafdeling. Met 200 collega’s zijn wij een middelgroot bedrijf met een familiare sfeer. De hieronder genoemde kernwaarden zijn voor ons het fundament waarop DHW staat.

De mens staat bij ons altijd voorop,
we
overtreffen hun verwachting.
Dat begint bij
werkplezier.

Wie we zoeken

Een financiële controller die onze financiële resultaten bewaakt, rapporteert en ervoor zorgt dat deze in overeenstemming zijn met de bedrijfsdoelstellingen en interne en externe richtlijnen. Ook heb jij een belangrijke rol in het up-to-date houden en het efficiënt inrichten van onze financiële administratie.

Je weet alles van bedrijfseconomische en fiscale onderwerpen en je kunt onafhankelijk denken. Je bent sterk in het opstellen van financiële rapporten en kunt goed onderbouwde adviezen geven aan het MT, wat betreft financiële en operationele zaken. Op die manier werk je actief mee aan het beheersen en besturen van de organisatie. Als controller ben jij het aanspreekpunt voor andere afdelingen als het gaat om financiële zaken en vraagstukken. We vragen je om mee te denken met het optimaliseren van onze financiële processen. Met een proactieve houding en een analytische blik kun je dus al snel veel impact hebben op de groei van ons bedrijf!

Functievereisten

Je hebt een afgeronde opleiding Hbo-accountancy en kennis van exact en vindt het een uitdaging om de financiële afdeling te automatiseren. Je weet je collega’s te stimuleren door middel van coachend leiderschap. Je hebt hart voor de zaak én voor je collega’s.

Wat we bieden

Een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid en vrijheid in de uitvoering. Een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij zijn aangesloten bij de CAO klein metaal en hebben een uitstekende pensioenregeling. Je gaat werken vanuit onze hoofdlocatie in Drachten in een gezellige werkomgeving met een fijne sfeer. Werkplezier staat bij ons voorop!

Pas jij bij onze kernwaarden en is deze functie helemaal iets voor jou, stuur dan je motivatie en CV voor 17 maart a.s. naar personeelszaken@dhwz.nl.