COVID-19

Het COVID-19 (corona) virus houdt ons allen wereldwijd al tijden in zijn greep. Hoewel de vooruitzichten weer wat beter lijken blijven het natuurlijk onzekere tijden en zijn de gevolgen overal nadrukkelijk merkbaar.

Uiteraard heeft de veiligheid en gezondheid van onze klanten en ons personeel momenteel de hoogste prioriteit. Vandaar dat wij alle mogelijke voorzorgsmaatregelen genomen hebben en ons houden aan de door het RIVM gestelde hygiënerichtlijnen. Dit vragen we ook aan je wanneer u bij ons te gast bent.

Verder doen wij er natuurlijk alles aan om je ook in deze tijden gewoon de dienstverlening te bieden die je van ons gewend bent. Helaas zal dit niet altijd lukken of mogelijk zijn.

Het coronavirus zorgt dagelijks voor nieuwe uitdagingen bij ons, maar ook bij onze toeleveranciers. De voorraden van bepaalde producten en materialen worden bij onze toeleveranciers steeds schaarser en daardoor ook bij ons. Daarnaast kunnen veel toeleveranciers momenteel nog maar op halve kracht produceren door de genomen maatregelen rondom het coronavirus.

Genoemde levertijden kunnen wij hierdoor niet langer garanderen maar ook het oplossen van storingen waarbij materiaal benodigd is (doeken, motoren, etc.) kan hierdoor langer duren dan je van ons gewend bent. Materiaal kan vandaag nog gewoon bij onze leveranciers op voorraad zijn maar morgen niet meer.

Je kan erop vertrouwen dat wij er alles aan doen om al onze klanten zo snel mogelijk van dienst te blijven zijn. Mocht dit door bovengenoemde gevolgen helaas een keer niet gaan lukken dan zullen wij u hier zo spoedig mogelijk persoonlijk over informeren en hopen in dat geval op uw begrip.

Blijf gezond!

Zijn de showrooms open?

Ja, onze showrooms zijn open. Wil je er zeker van zijn dat onze adviseur tijd voor je heeft dan kunt je een afspraak inplannen via onze site.

Inmeetafspraak?

Heb je een afspraak met één van onze inmeters? Jouw afspraak gaat gewoon door, onze collega’s zullen hierbij de RIVM hygiënerichtlijnen in acht nemen.

Zijn jullie monteurs nog aan het werk?

Ja, onze monteurs werken nog door. Ze volgen uiteraard de richtlijnen van het RIVM en maken gebruik van mondkapjes en handschoenen. Verder hebben ze desinfecteer gel en doekjes in de bus om hun handen en materiaal schoon te houden. Mocht je onze monteurs tegenkomen en heeft u een vraag, denk dan a.u.b. om de minimale afstand van 1,5 meter. Vragen stellen via de telefoon  0512 351 333 of het contactformulier kan ook.

Volg ons op social media: