Hulp nodig? 085 237 64 00
Commercieel medewerker Service

Commercieel medewerker Service

Wie zijn wij?

De Haan Westerhoff is een persoonlijke, klantgerichte en vakbekwame partner op het gebied van zonwering en rolluiken. Wij streven naar de beste service en kwaliteit voor zowel zakelijke als particuliere klanten door het hele land. Dit doen we vanuit zeven vestigingen, van Limburg tot Friesland. We zijn ambitieus en willen de beste van het land worden én blijven. In geval van een storing staat onze servicedienst 24 uur per dag klaar voor onze klanten.

Wie ben jij?

Je bent een leergierig en enthousiast persoon die weet van aanpakken. Je bent behulpzaam en denkt mee met klanten en collega’s. Problemen zie je niet als obstakels, maar eerder als uitdagingen. Je kunt goed zelfstandig werken maar voelt je ook graag onderdeel van een team. Je bent stressbestendig en laat je niet snel van de wijs brengen. Je wordt enthousiast van een gevarieerd takenpakket en beschikt over goede digitale vaardigheden.

De mens staat bij ons altijd voorop,
we
overtreffen hun verwachting.
Dat begint bij
werkplezier.

Wat ga je doen?

We zijn opzoek naar een commercieel medewerker voor onze serviceafdeling in Drachten. In deze rol ben jij het belangrijkste aanspreekpunt voor onze klanten. Je zorgt ervoor dat problemen, storingen en andere incidenten zo snel mogelijk worden opgelost. De verzoeken die binnenkomen per mail of telefoon handel je af met grote zorgvuldigheid. Daarnaast help je je collega’s en voer je administratieve taken uit, zoals het maken van rapportages en invoeren van contracten

Naast dit alles ben je de persoon die het klantcontact warm houdt en sterke relaties onderhoudt. Of het nu gaat om het beantwoorden van vragen of het oplossen van problemen, jij staat paraat om onze klanten de beste service te bieden.

Wat vragen we nog meer van je?

  • Fulltime beschikbaarheid
  • Je hebt een commerciële en klantvriendelijke instelling
  • Je beschikt over goede digitale vaardigheden
  • Je bent 1 á 2x per jaar beschikbaar voor storingsdienst (telefonisch bereikbaar buiten werktijd)
  • Je bent flexibel en gemotiveerd
  • Je bent stressbestendig
  • Je beschikt over eigen vervoer
  • Goede communicatievaardigheden, mondeling én schriftelijk

Wat bieden wij jou?

Een mooie startersfunctie als commerciële medewerker binnendienst. Je krijgt een jaarcontract en de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Heb je ambitie en laat je zien dat je het kunt? Dan kun je bij ons blijven werken en doorgroeien. Je komt terecht in een gloednieuw kantoor met jonge en enthousiaste collega’s. Je krijgt een salaris conform cao met uitstekende voorwaarden.

Oh ja, nog een paar leuke extra’s… Iedereen is bij ons rond de kerstdagen twee weken vrij, onze directeur Paul overtreft regelmatig onze verwachtingen en we sluiten de week altijd samen af met een hapje en een drankje! Waarom? Omdat bij ons de mens altijd voorop staat.

Reageren?

Wil jij werken bij het leukste zonweringsbedrijf van Nederland? Laten we kennismaken! Stuur je motivatie en CV naar personeelszaken@dhwz.nl. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op.