Acties

Hieronder vindt u alle acties die we speciaal voor u hebben geselecteerd, kom langs in de showroom om de producten in het echt te bekijken. Onze adviseur helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Vraag in de showroom in Groningen of Drachten naar de actievoorwaarden.

30% korting op aluminium jaloezieën en rolgordijnen


Bent u op zoek naar nieuwe raamdecoratie? Maar weet u niet welke soort raambekleding het meest geschikt is? Met een aluminium jaloezie zit u altijd goed. Horizontale jaloezieën zijn geschikt voor ramen en deurkozijnen van alle afmetingen en toepasbaar op bijzondere raamvormen, zoals schuine ramen of trapezium ramen. Doordat de aluminium jaloezieën op maat worden gemaakt, passen ze altijd en zijn ze helemaal af te stemmen naar uw wensen.

Rolgordijnen op maat zijn een traditioneel product en al jaren populair in vele interieurs. U bepaalt zelf de hoeveelheid licht en privacy, omdat u het rolgordijn op iedere gewenste hoogte kunt vastzetten. Met de rolgordijnen van Zonnelux kunt u zowel kiezen voor optimale verduistering als voor transparantie in combinatie met prachtig gefilterd daglicht. Het rolgordijn kan heel goed gecombineerd worden met overgordijnen.

20 % korting op Duette / Plissé, vouwgordijnen én houten jaloezieën van Zonnelux


Deze actie is geldig in de maanden oktober, november en december.
Duette® gordijnen zijn een elegante combinatie van gordijnen en jaloezieën. Een groot voordeel van Duette® is de unieke isolerende eigenschap. Zo blijft in de zomer de warmte buiten en tijdens koude dagen verminderen Duette® gordijnen warmteverlies door het raam.

Plisségordijnen op maat komen helemaal tot zijn recht in uw interieur. Het is een veelzijdigheid, decoratief en functioneel raamdecoratie product. Rond, driehoek of vierkant; plisségordijnen zijn perfect voor iedere raamvorm.

Vouwgordijnen toepasbaar in verschillende ruimtes, voor de keuken, living en slaapkamer is het een perfect product. In onze collectie vindt u verschillende transparanties en diktes van stoffen.

Meer sfeer creëren in een ruimte? Ga dan voor houten jaloezieën op maat. Houten jaloezieën zorgen voor een warme, knusse sfeer. Een ware aanvulling op het interieur. In elke ruimte creëren ze een unieke lichtinval.

10% korting korting op shutters van Zonnelux


Deze actie is geldig in de maanden oktober, november en december.

Eén van de populairste soorten raamdecoratie van het moment zijn shutters. Shutterpanelen zijn houten luiken met verstelbare lamellen, waarmee zelf de lichtinval en daarmee ook de privacy geregeld kan worden. Doordat de shutters op maat worden gemaakt, is er voor elke raamsoort en raamsituatie een passende oplossing. Van ronde ramen tot schuine ramen en van boogramen tot trapezium ramen, alles is mogelijk! Kom naar onze showroom in Drachten of Groningen voor advies op maat!

Een Connexoon IO t.w.v. €169 cadeau


U ontvangt tot en met 31 oktober 2018 bij aanschaf van twee of meer rolluiken of zonweringen met Somfy io motoren, een Connexoon io cadeau. Met de Somfy Connexoon io wordt uw smartphone de ideale afstandsbediening voor uw rolluiken, zonwering, garagedeur en verlichting. Met de Connexoon io kunt u deze producten via een app, waar ook ter wereld, bedienen. Ontdek het gemak van de Connexoon zelf in één van onze showrooms.

Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan