Acties

Hieronder vindt u alle acties die we speciaal voor u hebben geselecteerd, kom langs in de showroom om de producten in het echt te bekijken. Onze adviseur helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Vraag in de showroom in Groningen of Drachten naar de actievoorwaarden.

30% korting op aluminium jaloezieën en rolgordijnen


Deze actie is geldig in de maanden oktober, november en december.

Met aluminium jaloezieën zit u altijd goed. Horizontale jaloezieën zijn namelijk geschikt voor ramen en deurkozijnen van alle afmetingen en toepasbaar op bijzondere raamvormen.

Rolgordijnen zijn een traditioneel product en al jaren populair in vele interieurs. U bepaalt zelf de hoeveelheid licht en privacy, omdat u het rolgordijn op iedere gewenste hoogte kunt vastzetten.

Offerte aanvragen

20 % korting op Duette / Plissé, vouwgordijnen én houten jaloezieën van Zonnelux


Deze actie is geldig in de maanden oktober, november en december.

Offerte aanvragen

10% korting korting op shutters van Zonnelux


Deze actie is geldig in de maanden oktober, november en december.

Eén van de populairste soorten raamdecoratie van het moment zijn shutters. Shutterpanelen zijn houten luiken met verstelbare lamellen, waarmee zelf de lichtinval en daarmee ook de privacy geregeld kan worden.

Offerte aanvragen

Bij aanschaf van een TaHoma 2 stekkers io twv €130 cadeau


Deze actie is geldig tot en met 15 december.

Deze ultra-compacte en stijlvolle stekker maakt het mogelijk verlichting en aangesloten elektrische apparaten op afstand te bedienen en te controleren op de huidige status. Met deze accessoire is het mogelijk verlichting op de timerfunctie aan te sturen voor meer comfort en extra veiligheid, door aanwezigheid te simuleren.

Offerte aanvragen

Korting op herbekleding van uw markiezen van Betalux!


Deze actie is geldig tot en met 28 februari 2019.

Bij aanschaf van een nieuw Betalux doek voor uw markiezen is het verwijderen van het doek, de nietjes vrijmaken & het reinigen van het frame in de actie periode gratis!

Offerte aanvragen