STOBAG Voorjaarsbrochure

STOBAG, een Zwitsers merk dat garant staat voor de mooiste schaduw, zon- en regenwering. Uitermate geschikt voor particulier, zakelijk en ook zeker voor horeca toepassingen. Nu verkrijgbaar bij De Haan Westerhoff.

Afgelopen week hebben we onze showroom in Groningen aangepast op de producten van STOBAG, hier vindt u nu namelijk de mooiste Outdoor living en zonwering van STOBAG. Bekijk onderaan dit bericht de STOBAG voorjaarsbrochure.

Kom langs in onze showroom in Groningen om onderstaande producten van STOBAG op ware grote te zien.

STOBAG_P3500_001_PergolinoPergolino
Een sfeervolle terraszonwering voor bescherming tegen licht, warmte en uv-straling. Deze zonwering is geschikt voor zowel kleine als grote terrassen en als het even regent kunt u rustig blijven zitten onder het waterdichte doek. Een gasdrukveer zorgt voor de juiste spanning en als u de voorlijst vergrendelt blijft het doek altijd strak gespannen.


STOBAG_P5000_001_RiveraRivera

Exclusief terrasdak voor een comfortabele buitenruimte bij zon, regen en wind. Deze vouwzonwering zorgt voor een schaduwrijke koelte op momenten dat de zon schijnt. Als het regent, leidt het straks gespannen RESISTANT-doek het water gecontroleerd naar het afvoersysteem aan de voorzijde. Met een maximale uitval van 7 meter ook uitermate geschikt voor horeca.

Architekt: Arsenio Perez Amaral Projekt: Casa TacoronteBavona
Een fraai vormgegeven terraspaviljoen met kantelbare aluminium lamellen. Deze overkapping is geschikt voor ieder weertype en kan zowel vrijstaand als aan de gevel worden gemonteerd. Door de kantelbare lamellen kunt u spelen met het licht en zijn er talrijke opties zoals verlichting, glazen schuifwanden en windvaste screens.

 

STOBAG voorjaarsbrochure

Openingstijden showroom Groningen

Geplaatst op 17 maart 2016 door De Haan Westerhoff