De Haan Westerhoff


De Haan Westerhoff  is in 2001 ontstaan uit een fusie tussen het Friese De Haan Zonwering en het Groningse Westerhoff Zonwering. Dat ‘één en één twee is’ bleek  voor De Haan Westerhoff al snel. De Haan Westerhoff groeide al snel uit tot een van de meest vooraanstaande bedrijven op de nationale markt van zonwering en rolluiken. Met een eigen lijn in kunststof kozijnen verwierf De Haan Westerhoff zich tevens in korte tijd een klinkende naam in de wereld van nieuwbouw en renovatie. Zowel de particuliere als projectmatige klant is bij De Haan Westerhoff aan het juiste adres.

De Haan Westerhoff beschikt over een vestiging in Drachten, Groningen, Veldhoven en Gorinchem. De vestiging in Groningen is zeer recent nog volledig verbouwd en een kijkje in de nieuwe showroom is zeker de moeite waard. In de showroom in Drachten is, naast de zonwering, ook de gehele kunststoflijn te aanschouwen.

De kunststof kozijnen van De Haan Westerhoff zijn tijdens de fusie meegekomen vanuit Stroobos waar men er in 1995 mee begonnen is. De serviceafdeling is momenteel de snelst groeiende tak binnen het bedrijf. De serviceafdeling is een zelfstandig werkende tak binnen het bedrijf en heeft ten opzichte van haar concurrenten unieke eigenschappen.

Door de jaren heen is De Haan Westerhoff steeds verder gegroeid. Niet alleen wat de omzet betreft, maar zeker ook het personeelsbestand. De Haan Westerhoff heeft tegenwoordig een kleine 120 mensen in loondienst.