Sportpark “de Swadde” omgedoopt van voetbal, tot korfbal tweedaagse!

Dinsdag en woensdag stond het sportpark “de Swadde” in Buitenpost nog helemaal in het teken van voetbal vanwege de voetbal tweedaagse maar vanaf donderdag wordt het thema omgedoopt naar korfbal. Op deze dagen organiseert korfbalschool Korfschot21 namelijk een korfbal tweedaagse voor jongens en meisjes van 8 t/m 12 jaar. Alle deelnemers leven deze dagen als een echte prof, net als de voetballers de twee dagen hiervoor.

Sponsoring

Net als de voetbal tweedaagse van voetbalschool Veerkr88 sponsort De Haan Westerhoff ook de korfbal tweedaagse van korfbalschool Korfschot21. Het bestuur van De Haan Westerhoff vindt het belangrijk om maatschappelijk verantwoord actief te zijn en is daarnaast ook nauw betrokken bij deze verenigingen. Daarom levert De Haan Westerhoff graag een bijdrage aan deze mooie en sportieve initiatieven.

Programma

Donderdag om 10.00 uur gaat de korfbal tweedaagse van start, deze dag duurt tot een uur of 16.00 uur. Tussen de middag lunchen alle deelnemers gezamenlijk in de kantine. De kosten voor deelname aan het evenement is € 50,- per deelnemer. Voor dit bedrag krijgen de deelnemers veel terug, zoals een prachtig korfbalschirt, een volledig verzorgde lunch, een mooie groepsfoto en natuurlijk een onvergetelijke korfbalbelevenis!

Trainers

Deze twee dagen worden alle deelnemers begeleid door gekwalificeerde trainers uit de regio, geassisteerd door een groep enthousiaste jeugdtrainers. Aanwezig zijn: Nic./Alfa-college, KV Drachten van der Wiel, Wez Handig en LDODK.

Prijsuitreiking

Voor alle deelnemers zijn er schitterende prijzen te winnen. Vrijdag middag is er een spetterende prijsuitreiking waarbij de prijswinnaars uitgebreid worden gehuldigd.

Meer informatie over de korfbal tweedaagse?

Wil je graag meer informatie over de korfbaltweedaagse? Neem dan telefonisch contact op met Riska Bouma via 06 81 90 77 15, via de mail korfschot21@hotmail.com of via de facebook pagina van Korfschot21.

Geplaatst op 19 oktober 2016 door De Haan Westerhoff