Kom eens langs!

Kom naar één van onze showrooms!

We zien u graag een keer in één van onze showrooms, dus kom eens langs in Groningen of Drachten! Hier kunt u in alle rust de producten bekijken en wanneer u vragen heeft staat één van onze adviseurs voor u klaar. Tot snel!

Afspraak maken?

Wilt u graag een afspraak maken met één van onze adviseurs om er zeker van te zijn dat onze adviseur tijd voor u heeft? Dat kan! Bel voor de showroom in Drachten naar 0512 35 13 33 en voor Groningen naar 050 541 00 75. Onze adviseur heeft dan alle tijd voor u en kan u een vrijblijvend advies aanbieden inclusief een prijsopgave.

TIP!

Om de prijsopgave zo reëel mogelijk te maken is het handig als u thuis alvast globaal op meet waar de zonwering komt te hangen, deze gegevens kan de adviseur dan gebruiken in zijn berekening.

Zodra u een definitieve keuze heeft gemaakt komt er een inmeter bij u thuis langs om nog eens de maten op te meten. Met deze maten kunnen we precies de juiste zonwering voor u bestellen en zodra dit geleverd wordt maakt onze afdeling planning een afspraak met u. U kunt er voor kiezen om de zonwering zelf te monteren of dat onze monteurs de zonwering voor u monteren.

Klik hier voor een actueel overzicht van onze openingstijden in de showrooms.

Volg ons ook op Facebook, Twitter en LinkedIn om op de hoogte te blijven van ons bedrijf!

Geplaatst op 22 augustus 2016 door De Haan Westerhoff