DHW bedenkt veilige oplossingen

In opdracht van Nijestee zijn onlangs 17 stuks Renson Topfix Max zonweringen gemonteerd t.p.v. de schuine lichtstraat aan de zuid- en westgevel aan het Damsterplein te Groningen. We zeggen altijd dat we elke klus aankunnen door meer dan 50 jaar ervaring, en deze klus in Groningen benadrukt dit nog een keer. Vanwege de lastige bereikbaarheid van de lichtstraat is de montage uitgevoerd door klimspecialisten van Height Specialist, een unieke klus! Naar onze mening was dit een succesvolle samenwerking en voor herhaling vatbaar.

Nijestee 2016-1Het gebouw van Nijestee te Groningen heeft zoals je hiernaast kan zien lastig bereikbare gevels om zonwering op te monteren. Uiteraard heeft De Haan Westerhoff een betrouwbare oplossing bedacht om de veiligheid van onze monteurs te waarborgen en met succes de zonwering voor Nijestee te kunnen monteren. Door middel van het bevestigen van veiligheidsharnassen aan het gebouw konden de monteurs veilig op hoogte werken.

Renson Topfix Max zonwering
Deze windvaste systemen zullen i.c.m. een automatisch besturingssysteem bijdragen aan een betere beheersing van het binnenklimaat van het gebouw.

 

Geplaatst op 5 april 2016 door De Haan Westerhoff